O nama

O nama

Vašu zamisao
pretvaramo u realnost

Osnovani smo 1995 godine kao malo porodično preduzeće za prodaju i proizovdnju reklamnog materijala sa svega dvoje zaposlenih. Upornošću i predanim radom uspeli smo da za skoro četvrt veka stignemo do firme koja je prepoznatljiva na domaćem i inostranom tržištu po reklamnim poklonima i digitalnoj produkciji. Naš tim smo godinama gradili i danas imamo 36 zaposlenih..

Firma poseduje opremu i stručni tim za kvalitetno obavljanje štampe na pločastim i fleksibilnim materijalima, od foto papira, PVC folija,ceradnog platna ili direktne štampe na pločastim materijalima.

Sistemom ključ u ruke podrazumevamo izradu kreativnih rešenja, proizvodnju i montažu na terenu, pri čemu dobijate kompletnu uslugu izbegavajuči veliki broj podizvođača.

U oblasti reklamnog materijala sarađujemo sa pažljivo biranim inostranim partnerima sa kojima smo kroz dugogodišnju saradnju izgradili partnerske odnose.

Konstantno pratimo trendove u oblasti reklamnog materijala i trudimo se da našim klijenitma ponudimo inovativne i zanimljive poklone.

Najveća potvrda našeg kvaliteta su naši zadovoljni klijenti.